Peugeot – Grand Auto

O nama

Dobrodošli u svijet AC Grand Auto d.o.o. Tuzla, renomirane firme s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisiranju vozila. Početkom 2022., AC GRAND AUTO d.o.o. Tuzla se pridružila Verano Motors grupaciji, otvarajući novo poglavlje poslovanja kao multibrand firma s fokusom na Peugeot. Naš prodajno-servisni centar smješten je u srcu Tuzle, sjedištu Tuzlanskog kantona. Sa svojih 1.000 m² zatvorenog prostora i 1.500 m² otvorenog prostora, naš centar pruža prostor za vrhunsku uslugu.

S našim najsavremenijim servisnim centrom opremljenim vrhunskom opremom i stručnim osobljem, AC GRAND AUTO d.o.o. Tuzla postavlja standarde u servisiranju vozila. U segmentu Peugeot vozila, ostvarujemo izuzetne rezultate svaki mjesec, bilo da je riječ o prodaji ili postprodaji. Time smo se pozicionirali kao lideri u uspješnosti i kvaliteti usluga u autoindustriji Tuzlanskog kantona.

Posvećenost kvaliteti

Ključ našeg uspjeha leži u kompetentnosti i uslužnosti naših prodajnih savjetnika, čiji su rad prepoznali brojni kupci. Adresa Bukinjska 1 u Tuzli postala je sinonim za kvalitetu, a mnogi kupci se iznova vraćaju kako bi pronašli svoje savršeno Peugeot vozilo.

Naš servis ne poznaje granice, a zadovoljni kupci iz Bosne i Hercegovine te regije svjedoče o kvaliteti našeg servisiranja. Naš pristup poslu nije samo jamstvo budućeg uspjeha, već i jamstvo zadovoljstva naših kupaca.

Posjetite nas i doživite stručnost i ljubaznost našeg osoblja.Spremni smo odgovoriti na telefone 24 sata, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini!

Mi smo i ovlašteni Peugeot servisni centar

Naš ovlašteni servis je najbolje rješenje za vaš automobil, zato što mi koristimo originalne rezervne dijelove, naše osoblje je osposobljeno za servisne radnje po Peugeot standardima, a naša dijagnostička oprema i alati su takođe specijalizovani.

Na sve izvršene radove vi dobijate odgovarajuću garanciju.

U okviru našeg servisnog centra, pored automehaničarskih i autoelektričarskih usluga, možete dobiti i limarsko-lakirerske usluge, usluge šlep službe, vulkanizerske usluge, rent-a-car i usluge korištenja zamjenskog vozila.

Naša je stalna težnja da stvorimo što bolja i trajnija partnerstva sa svima koji Peugeot vozila prepoznaju kao pouzdan, siguran i udoban automobil, koji potpuno odgovara njihovim potrebama.