Peugeot – Grand Auto

NOVI PEUGEOT e-TRAVELLER

UPOZNAJTE NOVI PEUGEOT E-TRAVELLER

Sa svojim prepoznatljivim dizajnom, unutrašnjošću koja se može povezati i dometom do 350 km prema WLTP ciklusu, novi E-TRAVELLER će unijeti elan i stil u vaš posao.

Gradski taksi, minibus za prijevoz turista, prijevoz ekipa ili invalida... Birajte između mnogih konfiguracija. Vaš kombi može da preveze do devet osoba u svojoj prostranoj unutrašnjosti, a može i da uđe na sva parkirališta, jer je visok samo 1,90 metara. To je najbolji partner vaše kompanije. Zahvaljujući pomicanju bočnih kliznih vrata bez ruku, putnicima možete omogućiti jednostavan ulazak i izlazak iz vozila. Tu je i veliki prtljažnik sa 4.554 litara zapremine, kojem možete lako pristupiti preko podiznog zadnjeg stakla ili kroz vrata prtljažnika.

Zahvaljujući dometu od 350 km prema WLTP ciklusu, moći ćete da uživate u zadovoljstvima 100 % električne vožnje: tekuća vožnja bez trzanja, naglo ubrzanje zahvaljujući trenutno raspoloživom okretnom momentu, nečujno djelovanje motora. Vozačevo mjesto, povezivost, pristupačnost, sistemi za pomoć u vožnji... Pogledajte najnovije inovacije vozila PEUGEOT E-Traveller koje će vam dodatno olakšati svakodnevne poslovne aktivnosti. Zahvaljujući novim točkovima i redizajniranom prednjem dijelu, koji uključuje svjetlosni potpis i novi logo marke, dizajn novog PEUGEOT E-TRAVELLER će odražavati imidž vaše kompanije. Za još veću udobnost i estetsku privlačnost, redizajnirani su i unutrašnji dekorativni elementi i obloge.

NOVI PEUGEOT e-TRAVELLER
ZA SVOJU KOMPANIJU ODABARITE SAMOPOUZDANI STILSKI IZGLED

U ugodnom i mirnom okruženju, priuštite si užitke vožnje spektakularnog novog vozila koje još niste iskusili

PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® koji povezuje vozačevo sjedalo i inovativne sustave pomoći u vožnji.

Pošaljite upit za novi Peugeot e-Traveller